cursussen

Cursussen


Helaas kunnen de cursussen dit jaar niet doorgaan ten gevolge van de coronacrisis.
Voor degenen die zich aangemeld hadden schrijft cursusleider Emmo Koster onderstaande brief, ook interessant voor andere belangstellenden:


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste cursist, deelnemer aan de NBV-Basiscursus Bijenhouden Fryslân.

2020 wordt 2021.

Helaas,  de Basiscursus kan dit jaar niet worden voortgezet. It is net oars.

Zouden we begin april met de praktijklessen kunnen beginnen, dan zouden we de theorielessen er dit najaar achteraan kunnen doen. Het is echter niet realistisch te verwachten dat de praktijklessen op tijd kunnen worden gegeven. En dat moet wel gebeuren in de daarvoor vastgestelde periode, omdat dan de belangrijke ontwikkelingen in het bijenvolk plaatsvinden waar we in de lessen kennis mee maken en mee om leren gaan.

Hoe nu verder?

We pakken in maart 2021 de draad op waar we dit jaar gebleven zijn. Eind dit jaar krijg je  daarover bericht.

Stoppen?

Als je dat  wenst en mij dat uiterlijk 1 april a.s. mailt, kun je afhaken. Je ontvangt dan  € 200,-- terug op je bankrekening. Houd er wel rekening mee dat voor de opengevallen plaats dan iemand van de wachtlijst van 15 personen in de plaats zal komen. Het is belangrijk te weten of de cursus voor volgend jaar vol is, omdat in dat geval de site voor opgave van deelname in 2021 niet geopend hoeft te worden.

Meld jij je niet af, dan ben je volgend jaar weer van de partij.

Verenigingsblad.
Je blijft dit jaar onverminderd gratis het blad Bijenhouden ontvangen.   

Mail me s.v.p. als je nog vragen of opmerkingen hebt.

Vriendelijke groet, Emmo Koster